Nalle Puh citat

Nalle Puh är nallen som älskas av barn och vuxna världen över. Det är något med Puhs barnslighet och dumhet som gör att man inte kan annat än le åt honom. Och de flesta kan nog instämma i det att man inte kan vara nere med en ballong, i varje fall inte om man är en gul liten björn på jakt efter honung bland trädkronorna. Bland svenska citat så är Puh citaten bland de allra populäraste, och även om sagorna om den här björnen inte har ett svenskt ursprung så har de fått sitt eget liv även i Sverige tack vare översättningar. Med Nalle Puh citat så kan man uttrycka en rad olika sinnesstämningar och det är förstås också en anledning till att de har blivit så populära.

Nalle Puh citat om kärlek

Puh talar ofta om att man bör vara två. Även om det för Nalle Puh handlar om vänskap så är det här citat om kärlek som man kan använda sig av för att visa uppskattning och affektion. Vackra citat om vänskap kan man ju dela med alla som man tycker om så att de också får känna lite honung omkring hjärtat. Man kan använda många Nalle Puh citat som kärleksordspråk. En sådan sak som att nallen säger att det är bäst att veta vad man letar efter innan man börjar leta stämmer ju även bra på den som är ute efter en partner. Den här typen av kloka citat kan man ju faktiskt ha stor nytta av i livet även om det hela till en början kan verka mest komiskt och inte så seriöst. Puhs citat mäter sig helt klart med Paulo Coelho citat.

Det passar alltid med lite Puh

Man kan inte säga att det finns tillfällen då det inte skulle passa med ett Nalle Puh citat. I och med att det här är fina citat som med stor charm erbjuder klokskap så kan man lätt använda dem som signatur i forum eller då man vill påminna en vän om saker som att det är svårt att vara modig om man är ett mycket litet djur vilket inte kommer direkt från Puh utan från hans vän Nasse. Sedan så är det förstås bra om man kan varna vänner om viktiga saker som att man ska gå utomhus och sjunga då det rör sig om en sång som måste sjungas i snö så att man inte misstar sig för att det går lika bra att sjunga den i vardagsrummet. Dela med dig av Puhs visdomar när du får chansen och se fram emot leenden från tacksamma vänner och bekanta som också ser nyttan av dessa fina citat.